Klaverblad Verzekeringen kiest MediaCom voor 'volgende stap'

Het bedrijf wil de merkvoorkeur uitbouwen en de online zichtbaarheid vergroten.

Klaverblad verzekeringen heeft na een media-review voor MediaCom gekozen als partner. De samenwerking beslaat het gehele traject: van communicatiestrategie en mediaplanning tot media-inkoop en digital performance.

Sinds 2012 werkt Klaverblad Verzekeringen aan het vergroten van de naamsbekendheid met  reclamecampagnes op radio en televisie. Het bedrijf vindt het nu tijd voor de volgende stap, en wil de merkvoorkeur uitbouwen en de online zichtbaarheid vergroten.

Wensenlijstje

Tina Dijkshoorn, CMI & Media-manager van Klaverblad, laat weten dat Klaverblad een 'behoorlijk wensenlijstje' had voor een mediapartner. Zo moet die goed zijn in het combineren van on- en offline media en veel kennis hebben van performance-marketing

Dijkshoorn: 'We wilden graag met één partij werken die dit allemaal goed kan. Zo kunnen we ons verhaal met een geïntegreerde aanpak op een duidelijke en consistente manier laten horen. Voor ons is het bovendien altijd erg belangrijk dat een partner bij ons past, qua mentaliteit maar ook qua grootte.'

Inkoopprijzen

Ook niet onbelangrijk, aldus Dijkshoorn: 'Met zo’n sterke partij kunnen we qua inkoopprijzen betere afspraken maken.'

Reacties:

Ook een reactie plaatsen? Word lid van Adformatie!

Word lid van Adformatie → Login →
Rob Linssen
Heel goed allemaal, maar het merk, oftewel, de vertaling daarvan in een helder uniek aansprekend verhaal is behoorlijk aan het verwateren. Dáár ligt het onderscheidende vermogen van Klaverblad. Dat je die uitgebeende samengebalde essentie vervolgens zo precies en efficiënt mogelijk bezorgt bij alle communicatiedoelgroepen is, in alle eerlijkheid, een conditio sine qua non.
Lees meer Lees minder
**Bold** _italic_
Uw emailadres wordt uitsluitend gebruikt om mogelijk contact met u op te nemen naar aanleiding van uw bericht en is alleen zichtbaar voor de redactie.
Avneesh Panwar
Hi everyone if you are like the online games when you are connect the right views more user are continue the same <a href="http://bejeweled3.co">play online bejeweled 3</a> more time and you will continue the more user are apply the on demand.
Lees meer Lees minder
**Bold** _italic_
Uw emailadres wordt uitsluitend gebruikt om mogelijk contact met u op te nemen naar aanleiding van uw bericht en is alleen zichtbaar voor de redactie.
Advertentie