DigitasLBi Nederland ontwikkelt site voor high society telefoonmerk Vertu

DigitasLBi Nederland, na een wereldwijde pitch aangesteld als strategisch partner, heeft voor het exclusieve Britse telefoonmerk Vertu een nieuw e-commerce platform ontwikkeld.

Helaas hebben we niet meer de rechten op de originele afbeelding
adformatie

Vertu, het Britse telefoonmerk voor de allerrijksten (de telefoons variëren in prijs van 4.900 tot 12.500 euro), heeft na een wereldwijde pitch DigitasLBi Nederland aangesteld als strategisch partner om te  creëren. Het nieuwe e-commerce platform dat Digitas LBi heeft ontwikkeld, ging vorige week live, gelijktijdig met de release van , en genereerde volgens Digitas LBi direct wereldwijde aankopen. De komende maanden zal de site verder uitgebreid worden.

Dirk van den Bosch, Managing Director van DigitasLBi Nederland, zegt bijzonder trots te zijn op de samenwerking met Vertu. &;Het is een premium merk met een aansprekend, authentiek verhaal. Een verhaal dat we uitdragen en vormgeven op iedere plek van de nieuwe site. Gezien Vertu’s wereldwijde klantenkring was het essentieel om een platform te ontwikkelen dat uitnodigt tot engangement en ontdekking.’

Digitas LBi zegt dat storytelling aan de basis van de site ligt en in de schijnwerpers staat op het nieuwe platform. Van den Bosch: &;Het zorgt ervoor dat bezoekers direct begrijpen waarom Vertu’s producten zo uniek zijn. Het feit dat iedere telefoon volledig handgemaakt wordt in Engeland vormt het uitgangspunt van wat we willen vertellen. We zoomen in op de exclusieve materialen, het kenmerkende design, de exceptionele service en de innovatieve technologie. Op elk gewenst moment kan de bezoeker via live-chat om advies vragen en er is altijd een medewerker aanwezig om te assisteren bij een aankoop. Met de online configurator is het bovendien mogelijk om telefoons naar ieders wens te personaliseren. Volledig op maat gemaakt.’

Vertu heeft een internationaal karakter. De vormgeving van de site dient alle markten te faciliteren. De lay-out maakt het bijvoorbeeld mogelijk om ook Arabische, Chinese en Russische tekst weer te geven.

Plaats als eerste een reactie

Ook een reactie plaatsen? Word lid van Adformatie!

Word lid van Adformatie → Login →
Advertentie