Emakina koopt Oostenrijks crm-bedrijf k.section

Het bedrijf maakt onderdeel uit van het ‘CRM Competence Center‘ van de Emakina Group.

K.section is gecertificeerd partner van CRM-oplossingen als Siebel/ Oracle, Microsoft Dynamics, en Salesforce. Mark Kaslatter, oprichter van k.section, blijft managing director voor CRM en Marketing Automation. Hij rapporteert aan de Centraal-Europese hub van Emakina die onder leiding staat van Gerhard Handler.

Emakina en k.section werkten eerder al samen op projecten. Het Oostenrijkse bedrijf is gespecialiseerd in CRM-consultancy, implementatie en ondersteuning en werkt onder meer voor Herold Business Data, de Universiteit van Wenen - Economie en Bedrijfskunde, KTM en Augustin Quehenberger Group. 

Gerhard Handler, verantwoordelijk voor Emakina Centraal- en Oost-Europa: &;Met deze overname spelen we in op de snelgroeiende interesse in het bedrijfsleven voor volledige en geïntegreerde sales- en customer- managementoplossingen, rond de digitale transformatiescenario’s die wij beheren en ontwikkelen voor en met onze klanten.&;

Emakina Group behoort tot de Europese top-3 van onafhankelijke full service digitale agentschapsgroepen. Het bedrijf telt zevenhonderd medewerkers, verdeeld over vijftien vestigingen in acht Europese landen. 

Plaats als eerste een reactie

Ook een reactie plaatsen? Word lid van Adformatie!

Word lid van Adformatie → Login →
Advertentie