Youtube zonder irritante reclames, het komt eraan

De videosite heeft een betaalde abonnementsdienst aangekondigd: Youtube Red.

Helaas hebben we niet meer de rechten op de originele afbeelding
adformatie

Youtube, de videosite van Google, heeft een abonnementsdienst aangekondigd, Youtube Red. Betalende abonnees kunnen onder meer exclusieve video’s bekijken zonder dat ze worden blootgesteld aan reclames. Volgens de BBC heeft Youtube de nieuwe dienst woesdag aangekondigd.

Of de dienst naar Europa komt, is nog niet duidelijk. Youtube Red start volgende week in de Verenigde Staten en gaat op een dollarcent na, tien dollar per maand kosten (8,80 euro).

Netflix-achtig
Behalve advertentievrije toegang tot de publieke video’s op Youtube, kunnen gebruikers van de dienst ook gebruikmaken van een streamdienst die vergelijkbaar is met Netflix. Youtube-sterren zoals Rooster Tooth, Lilly Singh en PewDiePie hebben eigen series die via Red zullen worden uitgezonden. Daarnaast komen er films die uitsluitend toegankelijk zijn voor Red-gebruikers.

Amerikaanse media melden dat Youtube-gebruikers die betalen voor Red ook video’s kunnen opslaan om ze offline te bekijken. En ze hebben toegang tot de muziekstreamdienst Google Play Music.

Bron: Nu.nl

Plaats als eerste een reactie

Ook een reactie plaatsen? Word lid van Adformatie!

Word lid van Adformatie → Login →
Advertentie