Huib Koeleman weg bij Euro RSCG Bikker

Managing partner van communicatiebureau Euro RSCG Bikker, Huib Koeleman, verlaat het bureau per 1 augustus om vanuit Amsterdam een eigen adviesbureau op te zetten. Vanaf die datum bestaat de directie van Euro RSCG Bikker uit managing partners Frank Neervoort en Rick van de Weg. Beiden zijn reeds langere tijd werkzaam bij het bureau.

Helaas hebben we niet meer de rechten op de originele afbeelding
adformatie

Koeleman was drie jaar lang managing partner van Euro RSCG Bikker. Na drie jaar management wil hij zich concentreren op advieswerkzaamheden. Koeleman: “Ik heb altijd met erg veel plezier bij Bikker gewerkt. Het is echt een leuk bureau, met een goede positie in de markt. Ik hoop zeker met ze samen te blijven werken. De reistijd was echter ‘killing’. Nu zal ik dus ook vanuit mijn woonplaats Amsterdam gaan werken en houd ik hopelijk tijd over om aan mijn volgende boek te werken.”

Frank Neervoort (1964) startte zijn Bikker-carrière in 1994 als adviseur. In zijn huidige functie als partner is hij verantwoordelijk voor de activiteiten van Euro RSCG Bikker op het gebied van corporate identiteitsontwikkeling & reputatiemanagement. Rick van de Weg (1970) begon in 1998 als junior adviseur bij Bikker Communicatie. Vanaf 2001 maakt hij deel uit van de directie; de laatste jaren als managing partner, samen met Huib Koeleman. Van de Weg is ook verantwoordelijk voor de werkzaamheden binnen de practice areas PR en Creatie.

Plaats als eerste een reactie

Ook een reactie plaatsen? Word lid van Adformatie!

Word lid van Adformatie → Login →
Advertentie