Campagne: vacature voor 'The World's Toughest Job' met een twist

24 sollicitanten reageerden op een vacature voor 'director of operations' met onmenselijke voorwaarden. Het werd een sollicitatiegesprek met een twist.

Helaas hebben we niet meer de rechten op de originele afbeelding
adformatie

Een bedrijf genaamd Rehtom Inc, plaatste een vacature voor een &;Director of Operations&; met een baanomschrijving die de wenkbrauwen op z&;n zachtst gezegd nogal doet fronsen. 

• Vrijwel constant staand werken
• Voortdurende inspanning gevraagd
• 135 tot ongelimiteerde werkuren per week
• Medische, financiële en culinaire opleiding vereist
• Geen vakanties
• Toenemende werkdruk op Thanksgiving, Kerstmis, Oud & Nieuw en andere feestdagen
• Geen tijd om te slapen 
• Salaris = 0

Klinkt goed? Toch bleken in deze tijden van hoge werkeloosheid en nijpende krapte op de arbeidsmarkt maar liefst 24 mensen bereid om op deze horrorbaan te solliciteren. In dit tijdperk waar spoofs en viral video&;s ons dagelijks om de oren vliegen, is het vermoeden van een dubbele boodschap en een verkapte campagne natuurlijk nooit ver weg.

En ja hoor: de sollicitatiegesprekken, die via video chat worden afgenomen, eindigen met een verrassende twist. De verblufte reacties van de sollicitanten &;Nobody does that for free!&; maken de weg vrij voor de onvermijdelijke punch line. Benieuwd naar de ontknoping? Kijk hieronder de video. Hint: kijk nog eens goed naar de naam van het bedrijf...

;s Toughest Job -

Corny or clever? Oordeelt u vooral zelf. De video, die door Mullen werd gemaakt voor Cardstore werd tot nu toe in ieder geval meer dan vijf miljoen keer bekeken. Of het ook echt gewerkt heeft zal op de ochtend van 11 mei moeten blijken... 

CREDITS
Project: World&;s Toughest Job
Agency: Mullen, Boston
Production Company: Caviar
Director: Amir Farhang
Editing, Visual Effects: PS260
Audio Post: Soundtrack
Sound Design, Mixer: Mike Secher
Music: Human

 

Plaats als eerste een reactie

Ook een reactie plaatsen? Word lid van Adformatie!

Word lid van Adformatie → Login →
Advertentie