Geld terug-actie Opel

(DE) Opel biedt autokopers een 'niet goed, geld terug'-garantie. Met dit aanbod wil het merk 'nieuwe vrienden' voor zich winnen.

Helaas hebben we niet meer de rechten op de originele afbeelding
adformatie

'Wie eenmaal een Opel heeft gereden, zal vanzelf overtuigd worden door de kwaliteit en de innovatieve kracht van de auto' zegt Opel Corporate Strategies director Thomas Sedran. Nieuwe Opel eigenaren die toch niet zo overtuigd zijn, mogen de auto terug brengen.

Aan de actie zit wel een aantal voorwaarden vast: dat kan binnen 30 dagen en als er minder dan 3000 kilometer is gereden. Ook Lease-rijders die bij nader inzien niet tevreden zijn met hun keuze, mogen hun auto terug brengen. De actie geldt voor alle modellen van Opel.

Economische malaise
Geld terug-acties zijn niet onbekend in de autowereld. In de VS bieden al meerdere merken iets dergelijks aan. Zoals Opels zustermerk Chevrolet: binnen 60 dagen of 6.500 kilometer mag teruggebracht worden. Chrysler gaat verder met terugbrengtermijn van 90 dagen. Hyundai haakte in op de economische malaise: klanten die hun baan verloren in 2009, konden binnen een jaar hun pas aangeschafte auto terugbrengen.

bron: en

Plaats als eerste een reactie

Ook een reactie plaatsen? Word lid van Adformatie!

Word lid van Adformatie → Login →
Advertentie