MediaMonks ontwikkelt nieuwe fitness-app voor Björn Borg

De app ‘Sprinter’ wordt gelanceerd met de nieuwe wintercollectie.

Helaas hebben we niet meer de rechten op de originele afbeelding
adformatie

De gratis iPhone-app verbindt sportievelingen met nieuwe &;workout buddies&;. De inspiratie voor Sprinter komt van de populaire dating-app Tinder, maar dan met enkele verbeterde kernfunctionaliteiten.

&;Sweat, swipe & socialize&;
Sporters die de app downloaden kunnen doelstellingen vastleggen en prestaties verbeteren via drie eenvoudige stappen: sweat, swipe en socialize. Björn Borg vroeg MediaMonks de app te ontwikkelen op basis van het wetenschappelijk bewezen , dat aantoont dat het hebben van een trainingsmaatje de motivatie met 100 procent verhoogt.  


Sprinter geeft gebruikers de mogelijkheid om een lijst van favoriete activiteiten samen te stellen, waarmee ze vergelijkbare sportmaatjes kunnen vinden. De app maakt daarnaast verbinding met Instagram en Facebook, waardoor het gemakkelijk wordt om foto&;s en workout-video&;s te delen.

De app werkt (vooralsnog) alleen op iPhone, omdat Sprinter communiceert met de Apple Health Kit. Deze toepassing voegt de resultaten van verschillende fitness-apps samen, waardoor gebruikers een compleet beeld krijgen van hun sportieve activiteiten. Gebruikers worden gestimuleerd om meer te bewegen doordat nieuwe functies worden vrijgegeven wanneer ze vaker gaan sporten en hun doelstellingen bereiken.

Sprinter is vanaf 21 september exclusief te downloaden in ;s App Store.


Credits
Klant: Björn Borg
Bureau: Garbergs
Productie: MediaMonks

Plaats als eerste een reactie

Ook een reactie plaatsen? Word lid van Adformatie!

Word lid van Adformatie → Login →
Advertentie