Veronica Magazine met verschillende covers

Een derde van de abonnees van het Veronica Magazine vindt Tweede Kamerlid Sabine Uitslag (CDA) de meest sexy politicus en wil haar op de cover van hun tv-gids.

Helaas hebben we niet meer de rechten op de originele afbeelding
adformatie

De vaste Veronicalezers konden aangeven welke politicus ze het liefst met zijn/haar foto op de cover van de tv-gids wilden hebben. Met 30 procent van de stemmen trok de Twentse politica, ook zangeres van de rockband Zipper, aan het langste eind.

In totaal hebben 40.000 abonnees hun voorkeur doorgegeven. Onder de noemer 'Stem sexy' werd hen gevraagd op basis van uiterlijkheden een voorkeur door te geven.

Door deze uitslag krijgt 30 procent van de stemmers een blad in de bus met Uitslag op de cover. Op de tweede plaats eindigde Lea Bouwmeester (PvdA, 25 procent) en derde werd Marianne Thieme (Partij voor de Dieren, 20 procent). Andere kandidaten die meededen, waren Cora van Nieuwenhuizen (VVD), Wassila Hachchi (D66), Mariko Peters (GroenLinks), Joël Voordewind (ChristenUnie) en Renske Leijten (SP). De percentages van deze politici ontlopen elkaar nauwelijks en zijn niet bekendgemaakt.

Vanaf vandaag komt deze editie van het Veronica Magazine met verschillende covers in de losse verkoop. Van elke deelnemende politicus zijn er 15.000 exemplaren beschikbaar in de diverse kiosken. Vlak voor de verkiezingen van 9 juni maakt het tijdschrift bekend wie de winnaar is van zowel de abonnees als de mensen die een los nummer hebben gekocht.

Bron: ANP.

Plaats als eerste een reactie

Ook een reactie plaatsen? Word lid van Adformatie!

Word lid van Adformatie → Login →
Advertentie