Voetbalprogramma VTBL van Humberto Tan krijgt eigen magazine

VTBL gaat nauw samenwerken met magazine FourFourTwo (F&L Media).

VTBL, het voetbalpraatprogramma met Humberto Tan als gastheer op RTL7, heeft nu een eigen printmagazine met dezelfde titel. Het tijdschrift moet een brug slaan tussen de voetbaltalkshow en FourFourTwo. Dat magazine wordt in twintig landen uitgegeven en hier door F&L Media.

F&L media en RTL besloten tot de samenwerking om de twee sterken merken te verenigen binnen het VTBL-platform. Naast de rebranding van het magazine naar ‘VTBL powered by FourFourTwo’ gaat de redactie van het magazine vanaf nu ook artikelen schrijven voor de site en kunnen artikelen uit het magazine aan tafel besproken worden.

Hoofdredacteur is Yoeri van den Busken. In het eerste nummer een exclusief interview met Oranje-aanvoerder Virgil van Dijk. Ook VTBL-presentator Humberto Tan en tafelgast Theo Janssen komen terug in het magazine.

Arjan Kropman, directeur F&L Media: 'Het is in feite een heel logische samenwerking. Waar F&L Media sterk is in het maken van magazines, is RTL expert in het ontwikkelen van crossmediale platforms en merken. De inhoud van FourFourTwo magazine past uitstekend bij de inhoud van het VTBL-platform. Het gaat in beide gevallen om serieuze informatie en interessante inzichten met een humorvolle knipoog.'

Het magazine komt 10 keer per jaar uit. VTBL is op zondagavond te zien om 21.30 uur op RTL7.

Reacties:

Ook een reactie plaatsen? Word lid van Adformatie!

Word lid van Adformatie → Login →
firstofapril
1 april
Lees meer Lees minder
**Bold** _italic_
Uw emailadres wordt uitsluitend gebruikt om mogelijk contact met u op te nemen naar aanleiding van uw bericht en is alleen zichtbaar voor de redactie.
Advertentie