Media

Frank Hitzert uitgever bij New Skool Media

Maarten Hafkamp, redactie | 6 oktober 2016, 15:12

Hitzert wordt per direct uitgever van de domeinen zelfmaak-mode (Knip), Fietsen, Zeilen, Motoren en Popular-Science (Kijk, Know-How).

New Skool Media is nu twee jaar actief en de directie - Rob Koghee en Cor Jan Willig - heeft er behoefte aan de interne organisatie verder te optimaliseren. Kogee: &;Enerzijds door extra structuur aan te brengen en beleid duidelijker te profileren, anderzijds om de groei van de organisatie beter te kunnen managen. Zoals bekend namen wij onlangs Columbus Magazine over, waarmee ons portfolio nu 23 merken kent. Om die optimalisatie en groei consistent gestalte te kunnen geven, hebben wij besloten enkele uitgeeftaken over te dragen aan Frank Hitzert.&;

Frank Hitzert
Hitzert is van huis uit journalist en heeft gewerkt voor diverse dagbladen en tijdschriften. In 2005 werd hij door Sanoma gevraagd om als uitgever een green-fieldoperatie te beginnen in Belgrado (Servië-Montenegro) en lanceerde hij bladen als MarieClaire, Story en National Geographic. Daarna werkte hij voor Sanoma Tsjechië in Praag. Daarna verhuisde hij naar Moskou, waar hij inmiddels was benoemd tot uitgeefdirecteur van de Russische vestiging van het Duitse mediabedrijf Hubert Burda Media. Daar initieerde hij onder meer de Burda Academy (een school voor zelfmaak-mode) en video-masterclasses. Om privé-redenen is hij eind vorig jaar naar Nederland teruggekeerd en woont nu in zijn geboortestad Den Haag.

Hitzert is nu hoofdredacteur van het motorportfolio van New Skool Media. Daar wordt Tonie Broekhuijsen aangesteld als interim-hoofdredacteur van de motorbladen. 

Directie
Rob Koghee en Frank Hitzert zijn vanaf nu de uitgevers bij New Skool Media, waarbij Koghee daarnaast ook OR en abonnementenwerving in zijn pakket heeft. Willig zal zich meer gaan richten op de optimalisatie van de organisatie, met name HR, Finance, kernwaarden-beleid en strategie-ontwikkeling.

De directie van New Skool Media blijft met Koghee en Willig onveranderd van samenstelling.

Over de auteur

Maarten Hafkamp

Reacties op dit artikel (0)

Comment author avatar

Gerelateerde items Frank Hitzert New Skool Media

Meer in channel Media

Blijf op de hoogte

Van onze partners

Whitepapers

Adfo Events

Populaire blogs