TGIF: No Shame

Reclamebureau Brandfighters geeft je een boost inspiratie door de laatste trends, campagnes en creative ideeën met je te delen.

 

Nog niet zo lang geleden maakten we kennis met 360 graden video’s. Om awareness te creëren voor kindermishandeling maakte de organisatie van Week Tegen Kindermishandeling twee 360 graden video’s waarin situaties te zien zijn die vaak voorkomen. Onder op social media werden deze schokkende video’s gedeeld. Zie hieronder. Kijk jij weg?

 

1.

 

 

2.

 

 

 

Ketel One

Het bekende Nederlandse wodka en jenever merk Ketel One heeft drie korte “trainingsfilms” gemaakt waarin je een kijkje in de keuken krijgt van de distilleerderij van familie Nolet. De filmpjes laten zien wat er allemaal bij komt kijken als je een échte Ketel One meester wil worden. Ze hebben een serieus drankje met een serieuze achtergrond in een humoristisch jasje gestoken. Check de twee leukste hier:

 

1.

 

 

2.

 

 

 

Shame or Glory

Game of Thrones fans opgelet! Deze arme stakker loopt de walk of shame net als Cersei in Game Of Thrones. De beste man haalt plastic flessen water met koolzuur, want prikwater komt nu eenmaal niet uit de kraan. Al die plastic flessen zijn ongelooflijk slecht voor het milieu. Daarom heeft SodaStream een apparaat uitgevonden waarmee je plat water kunt veranderen in heerlijk fris prikwater. Zo hoeven we geen plastic meer te verbruiken.

 

 

 

Mannequin challenge

De nieuwste trend is de mannequin challenge. We hebben geen idee waar het vandaan komt, maar er komen hele toffe filmpjes uit! Men neme een ruimte/gebouw/plaats, een aantal mensen en een cameraman. Iedereen staat op exact hetzelfde moment stil en wacht tot de camera voorbij komt. Zie hier de leukste filmpjes:

 

James Corden:

 

 

Random:

 

 

 

Selfiebottle

Coca Cola heeft weer iets vets: de Selfie Bottle. Een soort kapje dat onderop een colafles past. In het kapje zit een camera die wordt geactiveerd wanneer de fles 70 graden gedraaid wordt. Elke keer als je een slok neemt dus! Via een usb-poort zijn de foto’s te downloaden op je computer. Helaas hoef je dit niet in de winkel te verwachten. De actie is bedacht en uitgevoerd in Israël en komt hoogstwaarschijnlijk niet naar Nederland.

Plaats als eerste een reactie

Ook een reactie plaatsen? Word lid van Adformatie!

Word lid van Adformatie → Login →
Advertentie