Video-interview Barbara Barend: "Content met passie en een strakke meetlat verkopen!"

Barbara Barend, Frits Barend, Kim Barend en meer familie zijn betrokken bij het magazine Helden. Dit sportmagazine is anders dan (e-)magazines die vooral uitslagen tonen.

Helaas hebben we niet meer de rechten op de originele afbeelding
adformatie

Het crossmediale magazine Helden draait om verhalen met passie. De storytelling - en journalistieke ervaring - van Barbara en Frits Barend is zichtbaar aanwezig in de content. Ook het realisme is aanwezig; Barbara Barend denkt dat de papieren Helden over 10 jaar passé is. "Daarom zijn wij ook met het platform Helden Online van start gegaan!", aldus een gedreven Barbara Barend bij de lancering van een nieuwe editie van Helden. Helden brengt verhalen van topsporters - zoals Huntelaar, Cocu en Kromowidjojo - die vooral de diepe menselijke kant van de sporter laten zien. Het sociale aspect is hierbij een succesfactor in het overbrengen van de content. Het magazine Helden is begin 2014 weer in eigen beheer teruggehaald van uitgever Sanoma. Mediatycoon Derk Sauer staat de familie Barend bij met advies.  

Verdienmodel

Leuk die passie, maar er moet natuurlijk ook geld verdiend worden. Aan Barend dan ook de hoe zij denkt die passie digitaal over te gaan brengen. En.. laten we eerlijk zijn, passie verkoopt niet altijd! 

 

Plaats als eerste een reactie

Ook een reactie plaatsen? Word lid van Adformatie!

Word lid van Adformatie → Login →
Advertentie