Angelique de Hont verruilt Selmore voor Saatchi & Saatchi

Angelique de Hont is bij Saatchi & Saatchi | Leo Burnett Nederland benoemd tot General Manager en Business Leader Samsung.

Helaas hebben we niet meer de rechten op de originele afbeelding
adformatie

De Hont was als managing partner en director finance & operations bij Selmore verantwoordelijk voor het opzetten en vervolgens in Selmore integreren van internetbureau Selmore Lynx.

Arjan Kapteijns, ceo van Saatchi & Saatchi | Leo Burnett Nederland: ‘Angelique heeft ruime ervaring met het operationeel managen van zowel creatieve als digitale bureaus en dat is precies wat wij nu nodig hebben. Als een van de eerste bureaus hebben we de afgelopen jaren ingespeeld op de convergentie van het reclame- en internetbureau. Met Angelique geven we hieraan een nieuwe impuls.’

Marcel Hölscher is nog steeds aan het bureau verbonden als managing partner, in welke rol hij uiteenlopende taken vervult die niet op het general-managementvlak liggen, zo licht Kapteijns desgevraagd toe.

Saatchi & Saatchi | Leo Burnett werkt in Nederland voor Samsung, DE Masterblenders, Marktplaats, Procter & Gamble, Fiat Groep Nederlanden USG People.

 

 

Plaats als eerste een reactie

Ook een reactie plaatsen? Word lid van Adformatie!

Word lid van Adformatie → Login →
Advertentie