Beate Uhse komt met videodienst Sexflix

Nieuw streaming videoplatform biedt onbeperkt erotische films voor een vaste prijs.

Helaas hebben we niet meer de rechten op de originele afbeelding
adformatie

Sexflix gaat van start in Nederland, België, Luxemburg, Duitsland en Frankrijk. Andere Europese landen volgen kort daarna. &;Maar als het aanslaat zijn landen buiten Europa ook een optie. Een digitaal platform kent geen grenzen”, aldus Serge van der Hooft, ceo van Beate Uhse. In eerste instantie komen enkele duizenden titels beschikbaar uit de  catalogus van moederbedrijf Beate Uhse.

 

De dienst die voorlopig Sexflix heet, wordt in september in Nederland gelanceerd en werkt volgens het model waar Netflix ook mee werkt: ‘all you can eat’, voor minder dan tien euro per maand. 

In eerste instantie is Sexflix alleen op de laptop of pc te bekijken, maar er komen ook apps voor Android en iOS. Daarnaast zegt Beahte Uhse, het moederbedrijf van onder Christine Le Duc en online erotiekwarenhuis Pabo.nl, met diverse kabelmaatschappijen en mobiele providers in gesprek te zijn over opname van Sexflix in het aanbod.

Volgens het Britse onderzoeksbureau Juniper kijken we met z&;n allen wereldwijd 136 miljard erotische filmpjes per jaar. Dit aantal zou verder oplopen tot 193 miljard in 2020, een groei van 55%.  Beate Ushe wil met de nieuwe streamingdienst een antwoord bieden op de groeiende vraag naar kwalitatief goede erotische films. 

Plaats als eerste een reactie

Ook een reactie plaatsen? Word lid van Adformatie!

Word lid van Adformatie → Login →
Advertentie