BeGood& en Udea-Ekoplaza lanceren biologische maaltijdbox Ekomenu

Maaltijdbox Ekomenu richt zich op de gezondheidsbewuste consumenten middels speciale menu’s.

De ondernemers achter Ekomenu BeGood& (Marjolein de Vlaam en  Jack Stroeken) en Udea-Ekoplaza (Erik Does, Erik-Jan van den Brink) komen met een nieuwe maaltijdbox: Ekomenu. De initiatiefnemers omschrijven Ekomenu als &;een nieuwe gezonde maaltijdbox bestaande uit 100% biologische ingrediënten en makkelijke recepten&;. Vanaf 29 september is Ekomenu landelijk leverbaar via PostNL en Ekoplaza. Het bedrijf richt zich op de gezondheidsbewuste consumenten middels speciale menu’s.

Nieuw voor de maaltijdboxen-markt is de introductie van het &;Gluten-lactosevrije menu&;. Andere doelgroepmenu’s zijn &;Koolhydraatarm menu&;, &;Vegetarisch menu&; en binnenkort het &;Veganistisch menu&;.

Het &;Variatiemenu&; en &;Familiemenu&; volgen volgens BeGood& en Udea-Ekoplaza de vernieuwde Schijf van 5. &;Alle ingrediënten zijn 100% biologisch gecertificeerd, volgens wettelijke Europese normen. Hiermee zijn de menu’s vrij van kunstmatige toevoegingen, E-nummers en bestrijdingsmiddelen.&;

Per maaltijd zijn alle ingrediënten in een individuele maaltijdzak verpakt. Ekomenu: &;Hiermee worden kartonnen boxen, en de daaraan verbonden verspilling en milieubelasting, overbodig.&;

De thuisbezorging loopt via het nieuwe PostNL food distributienetwerk op vrijdag, zaterdag en maandag. Stapsgewijs wordt bij Ekoplaza de mogelijkheid tot afhalen geïntroduceerd op zaterdag, zondag en dinsdag. Bestellen gaat in beide gevallen via . De ondernemers claimen dat de prijzen van de biologische menu’s gelijkzijn aan die van de huidige leidende niet-biologische aanbieders in de markt.

Plaats als eerste een reactie

Ook een reactie plaatsen? Word lid van Adformatie!

Word lid van Adformatie → Login →
Advertentie