door Roderick Mirande, redactie | 18 december 2013, 13:47 in Carrière, Media
talpa holding

Benoemingen in Talpa-top

Talpa benoemt een CFO en een CCO (chief corporate officer): 'Raad van bestuur op sterkte.'

Talpa-holding benoemt Shashi Baboeram Panday (34) tot chief financial officer en Barry Masclee (39) tot chief corporate officer. Het tweetal vormt samen met oprichter en eigenaar John de Mol en CEO Pim Schmitz het vierkoppige bestuur van de Talpa-organisatie.

Vanuit Talpa Holding wordt een groep van bedrijven aangestuurd, die elk een eigen directie hebben. Daaronder zijn Talpa Media (het ontwikkel-, productie- en distributiebedrijf), Talpa Radio (538, Slam FM en een belang in 100% NL) en Talpa Music (inclusief het eigen platenlabel 8ball Music). Ook het contact met de deelneming in SBS Broadcasting Nederland wordt vanuit Talpa Holding onderhouden.


Shashi Baboeram Panday

Al interim vanaf juli
In januari van dit jaar werd al bekend dat financieel directeur Mark Ramakers Talpa zou verlaten. Toen werd gemeld dat hij zou aanblijven tot er een opvolger gevonden was. Talpa zegt dat Shashi Baboeram Panday de functie al op interimbasis vervulde sinds 1 juli. Baboeram Panday (34) is opgeleid tot openbaar accountant (AA) en werkte zeven jaar bij accountantskantoor Deloitte voordat hij in 2007 als Concern Controller in dienst kwam bij Talpa.


Barry Masclee

Nieuw gecreëerde positie
De functie van chief corporate officer is nieuw voor Talpa Holding. In de portefeuille van Barry Masclee vallen Juridische en Fiscale Zaken, Corporate Development, M&A en Human Resources. Masclee (39) is fiscaal jurist van huis uit en werkt al sinds de oprichting van het mediabedrijf bij Talpa. Voor die tijd was hij een aantal jaren Group Tax Manager bij Endemol.

Reacties op dit artikel (0)

Log in of registreer om reacties te posten