Capitola en Adformatie organiseren VR-ontbijtsessie met HTC Vive

Wil je erbij zijn? Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

Speciaal voor deze gelegenheid heeft innovation driven agency Capitola op vrijdagochtend 22 januari de Amerikaanse vaandeldrager in Virtual Reality  uitgenodigd. Hij zal aftrappen met een verhaal over de trends op VR gebied.

Daarna kunnen de aanwezigen onder meer de  uitproberen. Dit is de eerste VR-bril die gebruikers laat rondlopen in bijvoorbeeld de huiskamer. En dat zorgt voor een bijzondere ervaring, zo concludeerde bijvoorbeeld de recensent van Nu.nl Tech: &;Voor het eerst een virtual reality-bril opzetten is al een overdonderende ervaring, maar bij de HTC Vive gaat dat letterlijk nog een stap verder. Door de loopvrijheid voel je je nog meer aanwezig in de virtuele wereld. Je bent vrijer en het is beter vergelijkbaar met hoe je je in de echte wereld zou bewegen.&;

Uiteraard is er ook de mogelijkheid om de Oculus Rift en de Samsung Gear te ervaren.

Programma:
09:00 uur inloop
09:30 uur Damon Hernandez
10:00 uur demo’s
11:00 uur einde

Wil jij er bij zijn? Stuur dan een mailtje ;VR%20Breakfast%20sessie%E2%80%99&body=Ja%2C%20ik%20ben%20er%20graag%20bi.%20Zet%20mij%20aub%20op%20de%20shortlist.%0A%0ANaam%3A">via deze link. Er is plaats voor twintig gasten.

Plaats als eerste een reactie

Ook een reactie plaatsen? Word lid van Adformatie!

Word lid van Adformatie → Login →
Advertentie