Directeur Leo Schaap weg bij Veen Media

Schaap treedt per 1 september terug.

Veen Media is onderdeel van VBK uitgevers en geeft onder meer Opzij. Filosofie magazine, Jamie, Maarten en New Scientist.

De uitgever meldt: &;In de afgelopen periode is duidelijk geworden dat Veen Media, waarin de uitgeefteams steeds zelfstandiger opereren, een andere structuur vereist. Dit proces, dat door Leo zelf drie jaar geleden is geïnitieerd met als doel beter te kunnen anticiperen op de snel veranderende en digitaliserende tijdschriftenbranche, werpt zijn vruchten af. De uitgeefteams, met daarin marketing, sales en redactie, nemen steeds meer eigen verantwoordelijkheden en dat heeft als gevolg dat de directeursfunctie zal komen te vervallen en op een andere manier wordt ingevuld. In de komende weken beslist VBK op welke wijze dat vorm krijgt. Voorlopig zal Wiet de Bruin (CEO VBK) Veen Media aansturen.&;

​Schaap rondt gedurende dit jaar nog een aantal projecten af.

Schaap werkt al sinds 2001 als verkoopleider bij Veen Media (toen Veen Magazines), was jarenlang marketing & salesmanager en sinds 2011 directeur en lid van het managementteam van VBK. Binnen de branche is hij ook buiten zijn werk actief als bestuurslid van MMA, NOM en diverse werkgroepen waaronder die van de Mercurs.

Schaap zegt tegen Adformatie dat hij de bestuursfuncties in de werkgroepen blijft doen. Op zijn vertrek wil hij nu niet reageren.

Plaats als eerste een reactie

Ook een reactie plaatsen? Word lid van Adformatie!

Word lid van Adformatie → Login →
Advertentie