Directeur weg bij Roto Smeets

Roto Smeets herstructureert en neemt afscheid van zijn divisiedirecteur.

Helaas hebben we niet meer de rechten op de originele afbeelding
adformatie

Maarten Coerman - de algemeen directeur van het cluster Roto Smeets - vertrekt per 1 maart. Zijn vertrek hangt samen met de eerder aangekondigde herstructurering van het bedrijf waarbij de divisies Roto Smeets en Senefelder Groep worden ondergebracht in de divisies Publishing en Print. Dat meldt EuroBench.

Dat heeft volgens het bedrijf geleid tot de &;gezamenlijke conclusie dat er geen functie ontstaat die past bij de competenties&; van Coerman.

Roto Smeets wil nu Frans Boelens, momenteel plantmanager van Roto Smeets Weert, en Ronald van Rossum, de algemeen directeur van Senefelder Misset, benoemen als eindverantwoordelijken voor respectievelijk de divisies Commercial Print en Publishing.

Bestuursvoorzitter Joost de Haas gaf dinsdag in een toelichting aan dat Coerman nu heeft besloten te vertrekken omdat de divisie die onder zijn leiding zou vallen door de reorganisatie veel kleiner zou zijn dan voorheen.

Sanoma
Roto Smeets maakte eind oktober vorig jaar al bekend 170 banen te willen schrappen met het oog op de reorganisatie. Op 18 maart worden de jaarresultaten gepubliceerd.


Het bedrijf is drukker van de Sanoma-tijdschriften en zou voor de 31 tijdschrifttitels die het uitgeefconcern te koop heeft gezet. Roto Smeets zou de titels als één pakket willen kopen.

Ceo Joost de Haas zou zich hoogstpersoonlijk met de onderhandelingen bemoeien. Hoe ver die onderhandelingen nu zijn, is niet bekend.

Plaats als eerste een reactie

Ook een reactie plaatsen? Word lid van Adformatie!

Word lid van Adformatie → Login →
Advertentie