Eneco introduceert HollandseWind Certificaten, met origami

Eneco maakt met de introductie van laagdrempelige obligaties investeren in windenergie door consumenten mogelijk. Achtung! en FHV BBDO maakten de campagne.

Helaas hebben we niet meer de rechten op de originele afbeelding
adformatie

Eneco introduceert een nieuw, laagdrempelig en duurzaam investeringsprogramma en komt met zogenoemde HollandseWind Certificaten, 400.000 obligaties van 25 euro in windpark De Beemden in West-Brabant. &;Alle inwoners van Nederland, Eneco-klant of niet klant, wordt met dit nieuwe programma de gelegenheid geboden om voor een laag bedrag te ervaren wat investeren in een windmolen oplevert&;, aldus het energiebedrijf. 

De rente is minimaal 2,5% en naarmate de wind harder waait, kan dit oplopen tot 3,5%.

Eneco ziet HollandseWind Certificaten als een belangrijke stap om heel Nederland kennis te laten maken met windenergie. Erik van Engelen (commercieel directeur Eneco): ‘Om energie constant beschikbaar én betaalbaar te houden, is het belangrijk dat zoveel mogelijk mensen zelf aan de slag gaan met duurzame energie. Dat kan bijvoorbeeld door duurzame energie af te nemen, het zelf op te wekken en nu dus ook door mee te investeren in windmolens’. 

Achtung! en FHV BBDO maakten voor Eneco de introductiecampagne. Op het Beursplein in Amsterdam zijn als aftrap 1000 miniatuur windmolens geplaatst. Later vandaag volgt hier beeld van. Het bureau maakte ook een uit origami opgebouwde introductiefilm voor HollandseWind Certificaten:

De door FHV BBDO gemaakte commercial volgt half juli. 

Er zijn in totaal 400.000 HollandseWind Certificaten beschikbaar. Per persoon kunnen er maximaal 100 worden aangeschaft, zodat er zoveel mogelijk mensen kunnen meedoen. De looptijd van de obligaties is vijf jaar, maar ze kunnen zonder kosten op ieder moment worden terug verkocht. 

Update 13.30 uur:

zo zag het er uit op het Beursplein:

;Windmolenpark&; op Beursplein geopend

 

Plaats als eerste een reactie

Ook een reactie plaatsen? Word lid van Adformatie!

Word lid van Adformatie → Login →
Advertentie