Fabulous mama wordt fabulous mama&family

‘In de titel staan vanaf september de mama én haar gezin centraal’, zegt hoofdredacteur Phaedra Werkhoven.

Helaas hebben we niet meer de rechten op de originele afbeelding
adformatie

Fabulous mama wordt vernieuwd, krijgt een andere naam - fabulous mama&family – en is elke maand 164 pagina’s dik. Daarnaast krijgt ook de website een nieuwe naam: mamafamily.nl. Uitgever Mama Media Group gaat flink investeren in de titel.

De presentatie van Fabulous Mama & Family is komende woensdag tijdens de Mama of the Year Awards. ‘Voorheen stond er altijd een bekende Nederlandse moeder op de cover, vanaf deze maand zien we voortaan een bekende mama met haar hele gezin’, zegt Phaedra Werkhoven.


De vaste lezers krijgen de vertrouwde ingrediënten in het vernieuwde blad, mét extra content. Werkhoven: ‘De kinderen van de bekende Nederlandse moeder van de maand worden gasthoofdredacteur van het kidskatern en mogen dat helemaal zelf invullen. Daarnaast gaan we meer aan opvoeding doen, omdat uit onderzoek is gebleken dat onze lezeressen dat willen. Dat gaan we doen op een manier dat het niet tobberig is en je als moeder van alles moet. Opvoeden moet leuk zijn.’
Dat element wilde Werkhoven ook doorvoeren in J/M, maar dat werd niet door de markt opgepakt. De titel sneuvelde in print, maar gaat wel online door.

Er komt ook een aantal nieuwe rubrieken en Tatum Dagelet – die bekende vaders gaat interviewen in (hotel)bed  - en Miljuschka Witzenhausen – die over food gaat schrijven, zijn twee nieuwe bekende namen die maandelijks een bijdrage gaan leveren. Verder is er ook een ‘geheimzinnige columniste’ die onder pseudoniem schrijft. Daarnaast blijven de bekende namen die al meewerkten aan fabulous mama.
Op de nieuwe site mamafamily.nl komt veel videocontent, belooft Werkhoven.

Ze heeft er vertrouwen in dat fabulous mama&family gaat slagen. ‘We merken dat we de gunfactor hebben. Hiermee zullen we ons onderscheiden en kunnen we de concurrentie met titels als Kek Mama aan.’
 

Plaats als eerste een reactie

Ook een reactie plaatsen? Word lid van Adformatie!

Word lid van Adformatie → Login →
Advertentie