FOX Sports brengt Feyenoord - PSV met virtuele camera

De virtuele wedstrijdbeelden zijn online live te bekijken op FOX Sports 7.

Op het online kanaal FOX Sports 7 is de wedstrijd live te zien in virtuele vorm, met online ‘shout casters’ (commentatoren). Deze online uitzending is ook te zien via een simulcast op het sociale videoplatform Twitch. Daarnaast zullen er ook opnames te zien zijn tijdens analyses in het tv-programma ‘Dit was het weekend’ op FOX Sports 1. voor video met een impressie.

Henk van Meerkerk, hoofd productie FOX Sports: 'Dankzij virtuele cameratechniek stellen we de kijkers in staat om de wedstrijd te beleven vanuit elke mogelijke positie op het veld. Van bovenaf in het stadion, vanuit het perspectief van een speler of juist van de scheidsrechter. Dat biedt een toegevoegde waarde voor de mensen thuis, maar zeker ook voor onze FOX Sports analisten die de wedstrijd nabespreken.'

FOX Sports is vaker actief met innovatie in de verslaggeving van live wedstrijden. Zo sprong een , werd de en gingen beelden van de de hele wereld over. De virtuele registratie komt tot stand dankzij een samenwerking van FOX Sports met Beyond Sports en ChyronHego.

Plaats als eerste een reactie

Ook een reactie plaatsen? Word lid van Adformatie!

Word lid van Adformatie → Login →
Advertentie