Fréderique van de Poll wordt nieuwe directeur Tweakers

Per 1 september verlaat Van de Poll AutoTrack voor een leidinggevende functie bij de technologie- en elektronicasite.

Helaas hebben we niet meer de rechten op de originele afbeelding
adformatie

Van de Poll volgt bij Sander van den Hout op, die eerder al werd benoemd tot directeur Persgroep Online Services B.V., waar Tweakers ook onderdeel van uitmaakt.

Daarnaast zal Van de Poll plaatsnemen in het managementteam van de Persgroep Online Services Nederland. Henk Kooijman zal op zijn beurt Van de Poll opvolgen als eindverantwoordelijke van en Carsom.

In haar nieuwe functie krijgt ze de dagelijkse leiding over het bedrijf Tweakers, waar zo’n vijftig mensen werkzaam zijn. Als directeur zal zij zich vooral gaan bezighouden met het verder uitbouwen van het merk.

&;Ik vind het fantastisch om voor Tweakers aan de slag te gaan. Het is heel bijzonder om te zien hoe hier met passie technologie wordt ontrafeld&;, aldus de nieuwbakken directeur. &;Hierdoor is Tweakers bij uitstek in staat mensen te helpen bij het kiezen van het juiste elektronicaproduct. Het is dan ook niet voor niets dat Tweakers al vier keer bekroond is tot Website van het Jaar. De enorm betrokken community en sterke, onafhankelijke redactie maakt Tweakers een absolute autoriteit op het vlak van technologie en elektronica. Mijn aandacht zal de komende tijd dan ook uitgaan naar het verder uitbouwen van ons marktleiderschap&;.

Plaats als eerste een reactie

Ook een reactie plaatsen? Word lid van Adformatie!

Word lid van Adformatie → Login →
Advertentie