Halal verwelkomt nieuwe regisseur

Wim van der Aar (onder andere voormalig Hazazah) voegt zich per direct bij het Amsterdamse productiehuis.

Van der Aar regisseerde meer dan 500 commercials voor onder andere Albert Heijn, Calvé en TempoTeam. Volgens Halal ligt zijn expertise bij humorcommercials met goede timing en staat van der Aar bekend om de regie van bekende Nederlanders.

Documentairemaker

Naast commerciëel werk maakt Van der Aar documentaires. Zijn eerste documentaire De Van Waveren Tapes (2012) ontstond uit een doos met audiotapes die hij vond op het Waterlooplein. De film geeft een kijkje in het leven van een verwarde jongeman. Kort daarop volgde Gabbers! (2013), waarin van der Aar enkele die-hard gabbers uit de jaren negentig aan het woord laat, die samen het verhaal van de meest invloedrijke muziekstroming die Nederland ooit heeft voortgebracht vertellen.

Meest recent lanceerde Van der Aar de intieme docu: All You Need is Me. Met deze documentaire vertelt de regisseur het levensverhaal van de Nederlandse schilder Aad Donker en zijn twee broers, die zichzelf in de jaren negentig het doel stelden om roem te vergaren in New York, maar elkaar onderweg naar de top kwijtraakten.

Meer informatie is te vinden op de site van .

 

Plaats als eerste een reactie

Ook een reactie plaatsen? Word lid van Adformatie!

Word lid van Adformatie → Login →
Advertentie