Hardwell gezicht van nieuwe Vredestein-campagne #rocktheroad

De bekende DJ gaat voor het bandenmerk in de mix met F1-testrijder Carmen Jordá.

Helaas hebben we niet meer de rechten op de originele afbeelding
adformatie

is de grootste online campagne in de geschiedenis van en dient ter ondersteuning van het winterbandenseizoen.

Met een focus op muziek en uitgebreide toepassing van sociale media kiest Vredestein voor een nieuwe strategie. &;We introduceren met deze campagne de nieuwe merkpositionering van Vredestein&;, aldus Marco Paracciani, cmo van moederbedrijf Apollo Tyres. &;We richten ons op een jongere doelgroep die houdt van zijn auto en de sensatie van autorijden.&;

Volgens Vredestein vertegenwoordigen de twee sterren de dynamische rijbeleving van Vredestein. Onderdeel van de campagne is een speciale track, waarvoor Hardwell zich liet inspireren door de stuurmanskunsten van Jordá.

&;Met deze track wil ik de technische gegevens van de banden vertalen naar dynamische beats die het plezier van autorijden benadrukken&;, vult Robbert van de Corput, oftewel DJ Hardwell, aan.

De mix van Hardwell en Carmen Jordá wordt gevisualiseerd in een video, die in oktober wordt gelanceerd met de track.

Rock your own
Fans en volgers kunnen zelf meedoen door een eigen remix te maken. Alle inzendingen worden vervolgens beoordeeld door Hardwell, waarna de vijf beste composities worden beloond met een prijs. Meer informatie over de campagne is te vinden op .

Plaats als eerste een reactie

Ook een reactie plaatsen? Word lid van Adformatie!

Word lid van Adformatie → Login →
Advertentie