Inhakers Utopia deel 1

Adformatie.nl publiceert wekelijks – willekeurig - drie inhakers van Nutopia, het initiatief van SBS, Sanoma en de 538Groep om creatieven te laten inhaken op de gebeurtenissen in Utopia. Vandaag de eerste drie inhakers.

Helaas hebben we niet meer de rechten op de originele afbeelding
adformatie


Illy quote Billy

Klant: Illy
Bureau: Elan Strategie & Creatie
Creatie: Danique Folkerts, Naomi Sta, Pieter Vonk


Uitleg: Deze inhaker is gemaakt naar aanleiding van het ADHD gedrag van Billy. Zij wil altijd het hoogste woord hebben en wil altijd &;even centraal&;. Dit is een standaard opmerking geworden in het huis. Dat betekent dat iedereen even bij elkaar moet komen voor overleg. Soms worden haar medebewoners gek van haar gedrag en zouden graag willen dat ze wat minder aanwezig en luidruchtig is. Ze zou wat vaker met een kopje koffie tot rust moeten komen.


Lampenonline brengt verlichting, net als Andrea

Klant: Lampenonline
Bureau: Lampenonline
Creatie: Marie-Claire van der Veeken & Stephan Broeders

Uitleg: Onze vondst van de inhaker met betrekking tot Andrea die op haar beurt op meerdere vlakken Verlichting (godsdienst en massages) brengt vonden we leuk om te combineren met onze core business, het brengen van verlichting bij de mensen thuis. Meerdere leuke woordspelingen samengevat in beeld en slechts een paar woorden.


Hornbach speelt in op vertrek Lindy
KlantHornbach
Bureau: Nobla
Creatie: Mathijs Jaspers

Uitleg: Deze inhaker is gemaakt naar aanleiding van het vertrek van Lindy. Hornbach is de eerste partner van Utopia en linkt naar de speciale pagina op de eigen website.

Jury
Een professionele jury bepaalt elke maand wat de beste inhaker van de afgelopen maand is. Deze jury bestaat uit Pascal Boogaert, Freelance Concept & Copy, Michiel Dieperink, Managing Director FUSE (OmnicomMediaGroup), Ruud de Langen, CEO Mindshare, Roel Welling, regisseur en medeoprichter Wefilm, Marcel Wortel, oprichter reclamebureau Noise, Marco Numan, Manager SBS Concepts, John Olivieira, Manager Marketing Partnerships Sanoma Media en Taco Vinkeles, Creative Director 538Groep.
De maandelijkse prijs is een exposurepakket ter waarde van 10.000 euro.

De inhakers zijn ook te zien.

 

 

Plaats als eerste een reactie

Ook een reactie plaatsen? Word lid van Adformatie!

Word lid van Adformatie → Login →
Advertentie