International Card Services (ICS) laat postpakketten praten

De hoofdpersoon van de campagne, Mr. Box, moet de bewustwording over de voordelen van het online betalen met de creditcard vergroten.

Helaas hebben we niet meer de rechten op de originele afbeelding
adformatie

International Card Services (ICS), marktleider in de Benelux in de uitgifte van creditcards, lanceert vandaag een multimediale marketingcampagne. Het doel van de campagne, waarin animatiefiguur Mr. Box de hoofdrol speelt, is om bewustwording over de voordelen van het online betalen met de creditcard, zoals gemak en veiligheid, te vergroten.

De campagne is bedacht en ontwikkeld door reclamebureau Eigen Fabrikaat en geproduceerd in samenwerking met design & animatiespecialisten The Ambassadors. Begin juli start ICS met een integrale PR campagne, waarbij Het PR Bureau verantwoordelijk is voor de strategieontwikkeling, planning en implementatie. OMD verzorgt de mediaplanning, inkoop en strategie.

Peter Scholtens en Sikko Gerkema, creatief team bij Eigen Fabrikaat: &;Met Mr. Box hebben we een sympathiek karakter gecreëerd waarmee we de creditcard nog toegankelijker willen maken voor een groot publiek. Je kan er namelijk veel meer plezier aan beleven dan je soms beseft.&;

Eigen Fabrikaat ontwikkelde naast de commercial ook een nieuwe website (www.zekermetjecreditcard.nl) in samenwerking met Build in Amsterdam, waarop de voordelen van het online betalen met een creditcard worden toegelicht.

Campagne credits
Creatie: Peter Scholtens & Sikko Gerkema
Design: Laura den Otter
Strategie: Gerrit Winkel
Business director: Rik Vandewall
Project manager: Madelon Westerbeek
RTV Producer: Vanessa Janssen
Productie: The Ambassadors Design & Animation
Regisseur: Vincent Lammers
Producer: Daphne Litjens
Sound Design en muziek: The Ambassadors Sound
Digital design en development: Build in Amsterdam
Klant: Frederike Versloot, Margot Klinkenberg, Tanja Haan

 

Over International Card Services
International Card Services BV (ICS) is marktleider in het uitgeven van creditcards in Nederland. ICS verzorgt al meer dan 25 jaar de uitgifte, promotie, administratie en transactieverwerking van creditcards van Visa en MasterCard. Daarnaast biedt de organisatie verschillende andere financiële diensten en producten, zoals verzekeringen en een doorlopend krediet.

Plaats als eerste een reactie

Ook een reactie plaatsen? Word lid van Adformatie!

Word lid van Adformatie → Login →
Advertentie