Premium

Jack de Graaff helpt Blokker met grote landelijke campagne

Voormalig ceo van Publicis Groep Nederland Jack de Graaff heeft Blokker geholpen bij de totstandkoming van de nieuwe landelijke campagne.

Helaas hebben we niet meer de rechten op de originele afbeelding
adformatie

Zaterdag begon de televisiecampagne &;Blokker, fijn dat we er zijn&;. De acht commercials zijn de eerste landelijke reclame-uitingen van Blokker sinds 2012.

Ze maken deel uit van een grote vernieuwingsoperatie waarmee Blokker zich manifesteert als &;toonaangevende omnichannel huishoudspecialist&; en waarbij Jack de Graaff, , sinds begin dit jaar als consultant betrokken is. Blokker Holding schakelde De Graaff in om de merken binnen de holding sterker te maken. Tot de Blokker Holding behoren onder meer de retailformules Intertoys, Big Bazar, Bart Smit en Xenos.

De Graaff: &;Voor de Blokker-campagne heb ik een dedicated gelegenheidsteam van topmensen samengesteld, dat we "Team B" hebben genoemd omdat de B een belangrijk onderdeel is van de nieuwe merkidentiteit van Blokker.&;

Nog vóór de zomervakantie openen vijf geheel vernieuwde Blokkerfilialen hun deuren.  Iedere commercial behandelt een vertrouwd onderdeel van het Blokkerassortiment. 

De eerste twee commercials gaan over wassen, drogen en strijken en de samenwerking met trouwe partner Douwe Egberts. Zo kunnen in 338 winkels de D.E-zegels worden ingeruild. 

 

Credits

Verantwoordelijk vanuit Blokker Holding: Jack de Graaff

Verantwoordelijk vanuit Blokker BV: Johan Oosterhof, Wendy Meijer, Carolien Bunnik

Bureau: Team B

Management: Jack de Graaff

Creatie: Jeroen van Zwam (art), Sikko Gerkema (copy)

Account: Sabine Bijleveld

Productie: Lenny Venema

Media: Gerrit Nagel

Productiemaatschappij: In Case of Fire

Regisseur: Rick Lenzing

Producer: Mira de Steur

Voice-over: Barry Atsma

premium

Word lid van Adformatie

Om dit artikel te kunnen lezen, moet je lid zijn van Adformatie. 15.000 vakgenoten gingen jou al voor! Meld je ook aan met een persoonlijk of teamabonnement.

Ja, ik wil een persoonlijk abonnement Ja, ik wil een teamabonnement
Advertentie