Jennifer Aniston als kindervriend in nieuwe Emirates-campagne

Na vorig jaar is de actrice terug in de nieuwe wereldwijde digitale en tv-campagne van de luchtvaarmaatschappij.

Nieuwe vriendschap
Jennifer Aniston ontmoet het jongetje Cooper, spelend in haar Private Suite in de Emirates A380. Wandelend en zittend raken de twee in gesprek en vertelt Cooper over zijn droom om piloot te worden van ‘dit vliegtuig’, terwijl hij naar zijn modelvliegtuig van de Emirates A380 wijst. Nadat het jochie is herenigd met zijn ouders blijft de actrice nog even hangen, wat uiteindelijk resulteert in een stoelenwissel tussen Aniston en de moeder van Cooper.

Populaire Aniston
‘Een jaar geleden, toen we onze eerste commercial met Jennifer Aniston lanceerden, waren we overweldigd door het feit dat het zo’n sociaal fenomeen werd’, zegt Boutros Boutros, Divisional Senior Vice President, Corporate Communications, Marketing & Brand bij Emirates. ‘De humor resoneerde met het wereldwijde publiek en de commercial werd bekeken door miljoenen mensen, wat duizenden gesprekken tot stand bracht.’ Volgens Boutros genoten zowel fans van Emirates als Jennifer Aniston van haar moeiteloze charme en humor en van een verhaal dat afweek van de traditionele reclames van luchtvaartmaatschappijen.

‘We werden overspoeld met aanvragen om Jennifer weer terug te zien. Ze heeft een universele aantrekkingskracht die zowel verfijnd is als down-to-earth, een geweldige match met ons merk’, gaat de Emirates-topman verder. ‘De nieuwe commercial laat op een perfecte manier het plezier, de spontaniteit en de glamour zien van een vlucht met Emirates en we zijn ervan overtuigd dat het publiek deze commercial net zo memorabel vindt als de eerste.’

Credits
De commercial werd geregisseerd door Oscar-genomineerde Bryan Buckley, bekend van vele Super Bowl-advertenties. Het script en het creatieve concept komen voort uit een samenwerking tussen Buckley en het reclameteam van Emirates. De commercial werd geproduceerd samen met WPP Group. 

Plaats als eerste een reactie

Ook een reactie plaatsen? Word lid van Adformatie!

Word lid van Adformatie → Login →
Advertentie