Koen de Groot leidt Selmore

Koen de Groot stapt per 1 december over van Red Urban naar Selmore als opvolger van de naar Aegon vertrokken managing director Otto van der Harst.

Helaas hebben we niet meer de rechten op de originele afbeelding
adformatie

Koen de Groot (43) was sinds 2009 managing director van Red Urban. Onder zijn leiding groeide het bureau uit tot 35 mensen en werd spraakmakend en prijswinnend werk voor onder meer Lays (Maak de Smaak/Raad de Smaak) en Hi gemaakt.

Hij zat ook in de directie van Etcetera groep, waar Red Urban deel van uitmaakt.

In een persbericht zegt De Groot: ‘Ik ben zeer vereerd om te gaan werken bij een bureau dat er zo’n hoge creatieve standaard op nahoudt.

De echte wil om dat nog meer over media en disciplines uit te dragen, waar ik van oudsher meer verstand van heb, heeft me heel enthousiast gemaakt. De plannen die bij die beweging horen zijn ook al heel concreet: u hoort van ons…&;

Diederick Hillenius, creative partner en mede-oprichter van Selmore, voegt toe: ‘We hebben ambitieuze plannen om de stap te maken naar een nog 

toekomstgerichter bureau, en we hebben in Koen een managing director gevonden die dat als geen ander kan aansturen en overzien’.  

Lees waarom Koen de Groot Red Urban verruilt voor Selmore.

Plaats als eerste een reactie

Ook een reactie plaatsen? Word lid van Adformatie!

Word lid van Adformatie → Login →
Advertentie