KPN introduceert online muziekmagazine Music State

Het magazine wordt gemaakt in samenwerking met uitgever Wayne Parker Kent.

Helaas hebben we niet meer de rechten op de originele afbeelding
adformatie

Het mobile first magazine brengt nieuws over dance, hiphop en live music. Door de ‘infinite landingfeed’ moet de lezer op de hoogte blijven van het laatste nieuws, de nieuwste releases en reviews. KPN wil als uitgever direct in contact staan met de jongerendoelgroep. 

&;Muziek en mobiele telefonie zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Video’s, Spotify, nieuwsartikelen, alles wordt grotendeels online en op de mobiel geconsumeerd door jongeren. Een mobile first online muziekmagazine met inspirerende content via tekst, video en exclusieve track releases was dan ook een logische stap”, aldus Jaap Postma, directeur consumentenmarkt van KPN. Ook in het concept is de mobiele basis doorgetrokken: zo is de eerste Nederlandse site waar interviews in Whatsapp vorm worden gepubliceerd. Online en mobiel gaan zo hand in hand met interactiviteit.

Online uitgever Wayne Parker Kent is verantwoordelijk voor het design, de technologische ontwikkeling en de redactionele formule. &;De site wordt gemaakt voor en door jongeren die midden in de music culture staan, zegt loris Visman, hoofdredacteur van Music State. &;KPN werkt met zogeheten State Holders: curatoren, die de bezoekers een insider view geven vanuit hun eigen expertise.&

Mister SAM verbindt merken aan muziek artiesten & concepten en ontwikkelde de strategie en het concept van Music State.

Het Twitter-account van het onlangs opgeheven Hi () werd overigens kortstondig omgedoopt tot . Dat leidde in een korte tijd tot een hoop protest op twitter. &;Het was met de beste bedoelingen gedaan&;, zegt een woordvoerder van KPN, maar dat had niet moeten gebeuren.&; Het twitteraccount is inmiddels weer teruggezet naar .

Plaats als eerste een reactie

Ook een reactie plaatsen? Word lid van Adformatie!

Word lid van Adformatie → Login →
Advertentie