Lex Beijersbergen verlaat Omroep Reclame Nederland

Lex Beijersbergen van Henegouwen stopt met ingang van 1 september als adjunct-directeur bij Omroep Reclame Nederland (ORN)

Dat heeft de Raad van Commissarissen van ORN bekend gemaakt. Er zou 'in goed onderling overleg' zijn besloten om uit elkaar te gaan.

Beijersbergen is sinds maart 2011 als adjunct directeur bij ORN in dienst. Hier richt hij zich in het bijzonder op de ontwikkeling van de digitale sales- en marketingstrategie en de product- en businessontwikkeling van ‘ORN Online’  Vanaf 2012 is ORN Online naast de advertentiemogelijkheden via ORN Radio en ORN TV in de markt gezet.  

De Raad van Commissarissen van ORN zegt in een officiële mededeling  dat het 'Lex Beijersbergen van Henegouwen erkentelijk (is) voor zijn ervaring, kennis en kunde en zijn toewijding om de regionale omroepen op de landelijke advertentiemarkt te vertegenwoordigen en te positioneren'. 

Het vertrek van Beijersbergen is de tweede in betrekkelijk korte tijd in de directie van ORN. Een half jaar geleden besloot ook directeur Clement Postmus na een dienstverband van twaalf jaar op te stappen.

 

Plaats als eerste een reactie

Ook een reactie plaatsen? Word lid van Adformatie!

Word lid van Adformatie → Login →
Advertentie