Mama Media Group haalt financiering op

De uitgever van onder meer J/M voor Ouders en FabMama wil zo haar online groei versnellen.

Helaas hebben we niet meer de rechten op de originele afbeelding
adformatie

De additionele financiering - het bedrag is niet bekendgemaakt - is beschikbaar gesteld door het MKB Impulsfonds. Mama Media Group is als uitgever volledig gericht op (toekomstige) jonge gezinnen. Het MKB Impulsfonds verstrekt leningen aan ondernemingen die toe zijn aan een vervolgstap in de bedrijfsgroei. Voor de zoektocht naar additionele financiering is Mama Media Group bijgestaan door Improved Corporate Finance, een van de business partners van NEOS Business Finance. Die laatste partij is op exclusieve basis verantwoordelijk voor de selectie, kredietbeoordeling en monitoring van door het MKB Impulsfonds te verstrekken leningen.

Alex Stempels, ceo Mama Media Group: &;De financieringsaanvraag is binnen slechts zeven weken geformaliseerd. Het MKB Impulsfonds is een goed voorbeeld van een nieuwe financieringspartij en partner voor een onderneming als Mama Media Group, daar waar de traditionele banken niet mee kunnen of mogen.&;
 
Daniël Timmer van NEOS Business Finance noemt Mama Media Group een solide onderneming met groeipotentieel en &;een aanwinst voor de portefeuille van het MKB Impulsfonds&;.

Plaats als eerste een reactie

Ook een reactie plaatsen? Word lid van Adformatie!

Word lid van Adformatie → Login →
Advertentie