Media Markt partnert met Toyota en komt met lease-aanbieding

Vorig jaar werkte de elektronicaretailer nog samen met Fiat en Leaseplan, dit jaar is het de beurt aan Toyota en Justlease.nl.

Media Markt herhaalt de autolease-actie die het vorig jaar tijdsen zijn &;Gekkenhuis-actie&; al uitvoerde. In samenwerking met Toyota en Justlease.nl kunnen klanten van Media Markt - zowel in de winkel als online - een auto leasen. Er valt te kiezen uit de modellen Toyota AYGO, Toyota Yaris of Toyota Auris (ook als Touring Sports). Media Markt beweert dat het &;zeer scherpe maandtarieven&; biedt. Levering, onderhoud en reparatie gaan via een officiële Toyota dealer naar keuze.

Algemeen Directeur Louwman & Parqu (importeur van Toyota), Pieter van der Velden,  zegt &;bijzonder trots&; te zijn op het feit dat zijn bedrijf samenwerkt met Media Markt. &;Als Toyota-organisatie zijn wij gedreven om op innovatieve wijze nieuwe doelgroepen aan te boren.&;

Vorig jaar met Fiat en Leaseplan om een soortgelijke actie te verwezenlijken.

Media Markt is niet de enige branchevreemde aanbieder van autoleasecontracten. Vorig jaar april bijvoorbeeld (ook in samenwerking met Leaseplan) ook de mogelijkheid om een auto te leasen aan.

Plaats als eerste een reactie

Ook een reactie plaatsen? Word lid van Adformatie!

Word lid van Adformatie → Login →
Advertentie