Mogelijke doorstart voor failliet Gleijm & Van der Waart

Gleijm & Van der Waart uit Eindhoven werd vorige week failliet verklaard, maar er is interesse voor een overname.

Helaas hebben we niet meer de rechten op de originele afbeelding
adformatie

De rechtbank sprak afgelopen week het faillissement uit over het bureau uit Eindhoven. Curator Robbert Roeffen praat met diverse partijen over een doorstart of overname. Hij is momenteel niet voor commentaar bereikbaar.

Medeoprichter Joris van der Waart, die spreekt van een ‘zeer vervelende situatie’, is hoopvol. ‘Er zou veel interesse zijn om Gleijm & Van der Waart over te nemen. Mogelijk horen we vandaag al meer.’ Het bureau heeft 18 medewerkers.

Van der Waart: ‘We hebben dit bedrijf vanaf 1996 met bloed, zweet, tranen en heel veel liefde opgebouwd.’ Het faillissement heeft volgens hem een aantal oorzaken. ‘De crisis is daar één van, maar dat is het niet alleen. We hebben goede en loyale klanten, maar onderaan de streep kwamen we niet meer uit. Soms wil je sneller schakelen dan je op dat moment kan. Budgetten kwamen onder druk te staan, of vloeiden weg naar online. Maar het gekke is dat juist nu weer heel veel gaat lopen. De afgelopen maanden waren rustig, maar er komt nu veel werk los.’

Gleijm & Van der Waart heeft klanten als Philips, Rabobank, Dela en Rockwool.

Plaats als eerste een reactie

Ook een reactie plaatsen? Word lid van Adformatie!

Word lid van Adformatie → Login →
Advertentie