Premium

Nieuw managementteam Grey Benelux

De naam GreyPOSSIBLE is geschrapt.

Helaas hebben we niet meer de rechten op de originele afbeelding
adformatie

Managing director Benelux Doeke de Steur is de afgelopen periode druk bezig geweest om het team van Grey Benelux om zich heen te vormen.

Met de komst van Lionell Schuring van Being There is het managementteam nu compleet. Frank van Rooijen vormt samen met Schuring de nieuwe creatieve directie. Van Rooijen heeft de afgelopen jaren veel internationale ervaring opgedaan als cd bij Ogilvy & Mather Johannesburg en Sid Lee. Schuring zat voor Being There bij Y&R en Ogilvy, beide in Amsterdam.

Kris Muylaert is als Head of Strategy eindverantwoordelijk voor de strategie van Grey Benelux. Miriam Sijmonsbergen leidt de strategieafdeling in Amsterdam. Zij heeft hiervoor zowel aan adverteerderskant gewerkt als in de reclame en media. Oscar Winkelaar maakt als Technical Director het rijtje compleet. 

Allen zijn lid van het managementteam en verantwoordelijk voor de kantoren in Amsterdam en Brussel die De Steur als MD leidt.



Foto van links boven naar rechts boven: Doeke de Steur, Lionell Schuring (Creative Director), Frank van Rooijen (Creative Director)
Linksonder naar rechts onder: Kris Muylaert (Head of Strategy), Miriam Sijmonsbergen Strategy Director), Oscar Winkelaar (Technical Director)


dat Patrick Joore vertrok als managing director bij GreyPOSSIBLE Amsterdam en dat De Steur de leiding overnam. 

De Steur over het schrappen van de naam GreyPOSSIBLE: &;We zijn een Benelux-organisatie met twee kantoren. Een in Amsterdam en een in Brussel. Vandaar dat we de naam Grey Benelux voeren.&;

premium

Word lid van Adformatie

Om dit artikel te kunnen lezen, moet je lid zijn van Adformatie. 15.000 vakgenoten gingen jou al voor! Meld je ook aan met een persoonlijk of teamabonnement.

Ja, ik wil een persoonlijk abonnement Ja, ik wil een teamabonnement
Advertentie