Plee Pride van Glorix: deel je toilet tijdens de Gay Parade

Bureau Alfred International bedacht ‘AirBnb voor toiletten’

Schoonmaakmerk Glorix haakt in op de Gay Pride met Plee Pride, een soort AirBnb voor toiletten. Glorix roept Amsterdammers op om hun privé-wc’s te delen tijdens de botenparade op 6 augustus.

Toiletjuffrouwen

Deze week hebben alle bewoners langs de route een oproep gekregen om mee te doen met Plee Pride. Glorix zal tijdens de parade met de eigenaren de toiletten beheren. Een team van Glorix-toiletjuffrouwen houdt de wc’s schoon.

Trots op je wc

Yvette van der Sluys van Glorix: “Waar gefeest wordt, wordt geplast. Met zo’n miljoen bezoekers leidt dat tot overvolle en vieze openbare toiletten. Daarom lanceren we dit initiatief. Door de toiletten lekker schoon en fris te houden en ze ook nog leuk aan te kleden, willen we zorgen dat toileteigenaren extra trots kunnen zijn op hun wc.”

De toiletten krijgen namelijk nog een make-over, zodat ze helemaal passen bij de Gay Parade. Op de dag zelf krijgt iedere wc een roze loper, een uithangbord en een marker op een digitale kaart. Verder helpt een team van uitbundig uitgedoste Drag Queens mensen om de toiletten te vinden.  

Vergoeding

Voor het toiletbezoek mogen de bewoners een vergoeding vragen. De opbrengst gaat naar de bewoner zelf of naar een goed doel. Glorix steunt het CATS-project van Unicef dat streeft naar betere sanitaire voorzieningen in ontwikkelingslanden. De organisatie zoekt nog deelnemers. Als je wilt meedoen, kun je je opgeven

Credits

Bureau: Alfred International

Creatie: Jorn Kruijsen, Jeroen van de Sande, Ivar van den Hove, Bert Kerkhof

Bureauproducer: Marco Visser, Vittoria Robijns

Account: Eddy Salfischberger, Corine Tuinstra, Eva van Woerkom

(Web)design: Hans van Mechelen, Marco Kruk, Jurre Lüken

Promotiebureau: Raúl & Rigel

Verantwoordelijk bij klant: Florens Tegelaar, Yvette van der Sluys, Laurens-Jan Duvigneau

Plaats als eerste een reactie

Ook een reactie plaatsen? Word lid van Adformatie!

Word lid van Adformatie → Login →
Advertentie