RTL’s multichannel netwerk contracteert met Mertabi tweede grote partner

Na interviewplatform Toazted tekent YouTube-ster Mertabi een tweejarig contract bij RTL MCN.

Helaas hebben we niet meer de rechten op de originele afbeelding
adformatie

De 21-jarige Mert Ugurdiken, beter bekend als Mertabi, gaat met RTL samenwerken om de exploitatie van te verbeteren en om zijn fanbase verder te laten groeien. Bovendien stelt de productiefaciliteiten en expertise van RTL beschikbaar en zet RTL zijn kanalen in voor de promotie van Mertabi’s content.

Over de laatste drie jaar heeft Mertabi ruim 500.000 trouwe volgers verzameld op verschillende platforms als YouTube en Facebook. Mertabi verwierf zijn online bekendheid met de populaire serie ‘’, waarin hij als rijinstructeur Mo de vooroordelen over Marokkanen op de hak neemt.

Erik Kepper, manager RTL MCN: ‘We zijn heel bij dat Mertabi aan bood is. Hij is een van de grootste en populairste talenten op YouTube. Met zijn talent en daadkracht heeft hij eigenhandig een miljoenenpubliek aan zich weten te binden. De is erop gericht om zijn talent nog meer de ruimte te geven door hem praktische zaken, als exploitatie en promotie uit handen te nemen en hem te ondersteunen bij zijn ontwikkeling als maker.’

Plaats als eerste een reactie

Ook een reactie plaatsen? Word lid van Adformatie!

Word lid van Adformatie → Login →
Advertentie