Sander Fauth voorzitter PMA

Fauth is tijdens de Ledenvergadering van PMA/Platform Media Adviesbureaus benoemd tot voorzitter van de vereniging.

Hij heeft diverse managementfuncties in media en marketing uitgeoefend. Zowel bij media-eigenaren als adverteerders heeft hij ervaring en sinds 2012 geeft hij leiding aan Carat. 

Sander Fauth: 'In het sterk en snel veranderende medialandschap is er een groeiende behoefte aan een partij die duiding kan geven aan alle data die op ons afkomt. Een partij die de relevantie van data kan beoordelen en dat tevens kan onderbouwen. Het is mijn voornemen PMA die rol te laten vervullen op een manier die rekening houdt met zowel de belangen van de adverteerders als de media-eigenaren.”

Fauth vormt samen met Joost Istha, eigenaar ZIGT (secretaris) en Patrick Molleman, CEO Omnicom Media Group (penningmeester) het bestuur van PMA. frank Bitter, Benelux Chairman EN EMEA Marketing Development Officer, treedt af als voorzitter. Bitter kon het voorzitterschap niet langer combineren met zijn internationale functie.

Frank Bitter: 'Drie jaar lang heb ik met veel plezier het voorzitterschap vervuld. PMA is een hechte vereniging met duidelijke doelen. Ik heb het volste vertrouwen in Sander dat hij ons weer een stap verder kan helpen bij de verwezelijking van één van de voornaamste doelen; de adverteerder helpen bij het behalen van het maximale rendement uit zijn communicatiebudget.'

Plaats als eerste een reactie

Ook een reactie plaatsen? Word lid van Adformatie!

Word lid van Adformatie → Login →
Advertentie