S&D Interactive koopt Seo-diensten Ematters

S&D Interactive Media heeft de Seo-diensten van realtime marketing bureau Ematters overgenomen.

Helaas hebben we niet meer de rechten op de originele afbeelding
adformatie

Door de overgang verstevigt haar positie binnen de online marketingindustrie en Ematters haar positie op het gebied van digital advertising en eCRM. De overdracht van de SEO diensten is volgens de betrokkenen in goed overleg gegaan met de opdrachtgevers van Ematters, waaronder Manutan. S&D Interactive Media neemt de activiteiten en personeelsleden van in zijn geheel over.

Volgens Wouter Theijsmeijer, directeur Ematters, houdt de verkoop van de Seo-diensten verband met de veranderende behoeften van de klant. &;De campagnes die onze klanten van ons verwachten, voorzien in engagement met de volledige customer lifecycle; branding, activatie, retargeting en loyalty. Daarom kiest Ematters voor een focus op digital advertising en eCRM. Onze SEO-diensten pasten niet meer in deze focus.”

Jan Dirkzwager (foto), ceo S&D Interactive Media: “Met deze overname is de logische vervolgstap gezet in de groeistrategie van onze organisatie. Mede door de komst van een aantal landelijke en internationale opdrachtgevers als Manutan door de overname, kunnen wij onze sterke marktpositie op het gebied van online vindbaarheid verder uitbreiden.” 

Plaats als eerste een reactie

Ook een reactie plaatsen? Word lid van Adformatie!

Word lid van Adformatie → Login →
Advertentie