Shortlist bekend SAN New Kids on the Block 2015

Dit is het tweede jaar dat de Stichting SAN de verkiezing organiseert van de nieuwe generatie bureaus, overgenomen van de initiatiefnemers B&BA en FONK.

Vorige week maakte de SAN nog de .

Tijdens een inspirerende jurymiddag zijn de vijftien &;New Kids On The Block&;-kandidaten kritisch bekeken en besproken door de leden van de Hoofdjury SAN NKOTB 2015. Hieruit volgt een laatste shortlist:

-
-
-
-
-
-

De zes kandidaten presenteren zich op 28 april voor de hoofdjury en de SAN Vakjury. Zij kunnen gebruik maken van een coach, waarvoor de volgende vakgenoten zich belangeloos beschikbaar stellen: Fred Moolhuijsen, Eugène Roorda en Ronald Voorn. De SAN Vakjury wordt gevormd door juryleden van de Stichting Adverteerdersjury Nederland. Gedurende de middag wordt bekend gemaakt welke drie bureaus doorgaan als finalist en de uiteindelijke winnaar wordt bekend gemaakt tijdens de uitreiking SAN Accenten 2015 op 26 mei in Studio 21 te Hilversum.

De Hoofdjury onder leiding van de onafhankelijke juryvoorzitter Guda van Noort in het dagelijks leven directeur van het SWOCC en Assistent Professor aan de UVA bestaat uit:

Winnaar voorgaand jaar: Jordi Romkema, Superhero Cheesecake
Twee externe deskundigen: Rob Benjamens, B&BA en Lucy van der Helm, SIRE
Twee vanuit vakmedia: Nicolette Hulsebos, FONK en Paul Petermeijer, Twinkle
Twee SAN bestuursleden: Paul Geraeds, Bakker en Jasper van der Bijl, Pon/VW
Twee vanuit bureaus: Boris Nihom, ACHTUNG! en Eddy Salfischberger, Alfred

Plaats als eerste een reactie

Ook een reactie plaatsen? Word lid van Adformatie!

Word lid van Adformatie → Login →
Advertentie