Smartclip lanceert eigen real-time 'adressable' TV platform

Adverteerders en mediabureaus kunnen via het SmartXPlatform realtime aangeboden lineaire tv reclame kopen en distribueren.

Helaas hebben we niet meer de rechten op de originele afbeelding
adformatie

Smartclip, specialist in addressable TV, heeft al zes jaar ervaring in het distribueren en vertonen van advertising op tv-schermen. Tot nu toe betrof dit de distributie voor grote OEM&;s en Smart TV portals, apps voor lineaire tv, OTT en Catchup services. Als video technologie expert, kan Smartclip met deze vierde productdivisie de volledige digitale customer journey op tv aanbieden.

Het aantal tv zenders dat in het eerste stadium is aangesloten, loopt volgens Smartclip in de dubbele cijfers. Daarnaast zou een groot aantal zenders op dit moment worden geïntegreerd. Enkele van de grootste tv adverteerders zouden het platform als gebruiken om addressable tv campagnes in Europa te vertonen. 

De technologie, die deels is gebaseerd op de HbbTV standaard, werkt in combinatie met connected tv’s. Op dit moment zijn die aanwezig in een op de vier huishoudens in Europa. Uit blijkt dat het aantal huishoudens met HbbTV standaard tv’s zal toenemen naar 70% in 2017. 

Plaats als eerste een reactie

Ook een reactie plaatsen? Word lid van Adformatie!

Word lid van Adformatie → Login →
Advertentie