Premium

Startup Vraym maakt producten in video klikbaar

Stel je voor dat alles in een video kunt selecteren en met één klik kunt kopen.

Illustratie: bij elke vraym is een weblink zichtbaar als button.

Van de hotelkamer uit de laatste James Bondfilm, tot de sneakers van Armin van Buuren en de nagellak van Doutzen Kroes;  alles wat je ziet in een video is klikbaar en bestelbaar te maken. Dat is de belofte van de Groningse startup , dat onder deze naam een online videoplatform introduceert. 

Vraym.com biedt gebruikers de kans om op elk moment in een video zogenaamde Vrayms te plaatsen en te delen. Aan elke Vraym kan een weblink worden toegevoegd die zichtbaar wordt als Get It Here-button. Omdat elke Vraym verwijst naar de video, is het bereik in principe onbeperkt. 

De bedenkers zien Vraym als een alternatief voor kijkers, producenten, adverteerders en iedereen die meer uit online video wil halen zonder gebruik te maken van automatisch afspelende pre-rolls en andere irritante reclame. Voorwaarde is natuurlijk wel dat er snel veel gebruikers van het platform zijn.

premium

Word lid van Adformatie

Om dit artikel te kunnen lezen, moet je lid zijn van Adformatie. 15.000 vakgenoten gingen jou al voor! Meld je ook aan met een persoonlijk of teamabonnement.

Ja, ik wil een persoonlijk abonnement Ja, ik wil een teamabonnement
Advertentie