Straks ook ADCN Lampen 'Media & Branded Content' en 'Digital Design'

De ADCN komt met vernieuwingen om het beste creatieve werk van Nederland een beter podium te geven.

Helaas hebben we niet meer de rechten op de originele afbeelding
adformatie

Voortaan reikt de ADCN drie typen Lampen uit: Advertising, Design en Craft. 

In Advertising wordt uitgebreid met een &;Media & Branded Content&;-categorie en in Design komt een &;Digital Design&;-categorie.

Bij de Design Lampen wordt verder onderscheid gemaakt tussen product & packaging design en brand & communication design. 

De Craft Lampen komen in plaats van de deelbekroningen.

ADCN-voorzitter Lode Schaeffer licht toe: &;De verbreding van het vak zorgt voor nieuwe toepassingen van creativiteit. Daarom komen we met deze nieuwe categorieën. Ook willen we onze passie en waardering voor craft beter onder de aandacht brengen. We hebben goed geluisterd naar onze leden en andere mensen in het vak. We proberen het systeem te versimpelen, met minder subcategorieën, maar tevens verrijken.&;

De ADCN wil van de Lampen-uitreiking een mini-festival maken met activiteiten over creativiteit en inspirerende ontwikkelingen in et vakgebied. Ook krijgen de winnaars van de Gouden Lampen en Grand Prix de kans hun cases en werk te presenteren aan Nederlandse topmarketeers, en komen er feedback sessies met juryleden voor creatieven.

De Lampen 2015- de 49ste uitreiking in de geschiedenis van de ADCN - worden op 7 april uitgereikt in Paradiso in Amsterdam.

De jury-feedback sessies zijn op woensdag 8 april, de Gouden Lamp-winnaars - creatief samen met klant - krijgen op 9 april de kans hun werk te presenteren aan een selectie van top marketingmanagers.

De leden van de creatieve vakjury&;s worden later deze maand bekend gemaakt.

Plaats als eerste een reactie

Ook een reactie plaatsen? Word lid van Adformatie!

Word lid van Adformatie → Login →
Advertentie