Ter Schegget naar OgilvyOne China

Tribal Worldwide-president Jacco ter Schegget krijgt een topfunctie bij OgilvyOne China.

Helaas hebben we niet meer de rechten op de originele afbeelding
adformatie

Jacco Ter Schegget begint in april bij OgilvyOne in Shanghai en zal ook een groot deel van zijn tijd in Beijing doorbrengen. Hij maakte recent zijn vertrek als co-CEO van DDB & Tribal Amsterdam en president van Tribal Worldwide bekend.

Ter Schegget wordt verantwoordelijk voor de strategische koers, groei en ontwikkeling van OgilvyOne in China. Hij geeft als toelichting: &;Mijn passie is het leiden en ontwikkelen van creatieve organisaties en samen met het team van Ogilvy China, wil ik het bedrijf naar een volgend niveau brengen. Dit betekent dat we klanten in China helpen om diepere connecties met klanten aan te gaan door data, digital, social en commerce in te zetten, met creativiteit als basis.&;

Ter Schegget bouwde Tribal DDB en later DDB & Tribal sinds 2007 uit tot een van de succesvolste Nederlandse bureaus. De afgelopen jaren won het bureau vele creatieve awards, waaronder de Grand Prix in Cannes. De afgelopen jaren werd bovendien veel new business gewonnen door het bureau, onder meer klanten als TomTom, C&A en adidas.

Ter Schegget begon zijn carrière bij het biofarmaceutische bedrijf BristolMyersSquibb. Hij maakte al snel de overstap naar de digitale wereld om als key account manager te beginnen bijSatama Interactive. Na drie jaar stapte hij als account director over naar Tribal DDB, om als client director weer terug te keren bij Satama. Hij promoveerde daar tot managing director, een functie die hij drie jaar lang vervulde tot hij in 2007 managing partner werd bij Tribal DDB.

De nieuwe job bij OgilvyOne China lijkt Ter Schegget op het lijf geschreven. In een interview met Adformatie antwoordde hij twee jaar geleden op de vraag, &;wanneer ben jij in je element?&;: &;Als er veel gebeurt. Er moet een beetje hectiek zijn. Maar wel altijd met andere mensen samen. Het leukste is om iets met elkaar te fiksen.’

Plaats als eerste een reactie

Ook een reactie plaatsen? Word lid van Adformatie!

Word lid van Adformatie → Login →
Advertentie