Twee directeuren verlaten Reed Business Media

Publishing director Louise van Nispen en directeur educatie Paul Emons vertrekken bij Reed Business Media.

Helaas hebben we niet meer de rechten op de originele afbeelding
adformatie

Van Nispen (foto) is onder meer verantwoordelijk voor de afdeling Events en het B2P portfolio. Ze richtte in 2010 Young Reed Business op. Na tien jaar is ze toe is aan iets nieuws. &;Ik merk dat de groeiende focus van Reed Business Media op professionele doelgroepen en decision tools minder goed bij mijn persoonlijke ambities past.&; Per 1 september vertrekt ze.

Emons wordt zelfstandig ondernemer. &;Ik heb de afgelopen 14 jaar met veel plezier voor Reed Business Media gewerkt en de kans gekregen om mijzelf in diverse functies verder te ontwikkelen. Binnenkort is het tijd om een nieuwe stap in mijn carrière te maken, als zelfstandig ondernemer.&;

Emons werd in 2010 Publishing Director van de uitgeefgroepen Gezondheidszorg, HR en Financieel. In 2012 volgde de benoeming tot Directeur Educatie en was hij verantwoordelijk voor Reed Business Opleidingen, PBNA, E-learning en het boeken portfolio van Reed Business Education. Uitgaande van een positief advies, wordt het boekencluster van Reed Business Education vanaf 1 augustus onderdeel van DSG. Ton Bakker, uitgever a.i.  rapporteert vanaf dan aan Publishing.

Het managementteam van Reed Business Media wordt nu gevormd door Valerie Edens, Sander de Groot, Matthieu van der Heiden, Renée van der Laan, Erwin van Luit, Erik Mulder, Casper Niesink, Arnold Pippel en ceo Rob Kolkman. Per 25 augustus komt daar Feico de Zwaan bij.

Plaats als eerste een reactie

Ook een reactie plaatsen? Word lid van Adformatie!

Word lid van Adformatie → Login →
Advertentie