Van Inkel naar de ochtend bij vernieuwd Radio Veronica

Radio Veronica begint op 2 februari met een nieuwe programmering

Helaas hebben we niet meer de rechten op de originele afbeelding
adformatie

Jeroen van Inkel - sinds september 2014 weer te horen op de zender - verhuist naar de ochtend en is dan tussen 07.00 en 10.00 uur te horen. Dat meldt De Telegraaf. Veteraan Bart van Leeuwen keert terug met Goud van Oud (elke zaterdag en zondag van 08.00 tot 12.00 uur).

Verdere veranderingen zijn onder meer dat na Van Inkel het Top 40 Hitdossier met met Erik de Zwart volgt en van 12.00 tot 16.00 is Dennis Hoebee te horen. Patrick Kicken krijgt het blok van 16.00 tot 20.00 uur. In de nacht worden hits uit de jaren 80, 90 en de &;zero&;s&; gedraaid.

Radio Veronica kampt met . Station director Erik de Zwart licht toe: &;Het gaat niet lekker in de huidige opstelling en als "trainer" moet je dan schuiven. We maken een frisse start: niemand zit op dezelfde plek als voorheen.&;

Veronica haalt successen uit het verleden terug met het spelletje De Stemband en ook De plaat en zijn verhaal. Kees Baars presenteert Countdown Café en via de Radio Veronica-website is ook Radio 192 van Ad Bouman binnenkort te horen.

In september vernieuwde Radio Veronica , maar door het ingrijpen van de nieuwe TMG-topman en de komst van Erik de Zwart is de koers nu opnieuw gewijzigd. 


 

Plaats als eerste een reactie

Ook een reactie plaatsen? Word lid van Adformatie!

Word lid van Adformatie → Login →
Advertentie