Vea, BVA en Adfo Groep bundelen krachten in 24Festival

Het festival is dit jaar op dinsdag 13 oktober in alle zalen van het Concertgebouw in Amsterdam.

Helaas hebben we niet meer de rechten op de originele afbeelding
adformatie

Adfo Groep gaat samen met Vea en BVA - verenigd in de Stichting 24Festival - de organisatie op zich nemen van &;the leading event in creativity, marketing and media&;.

24Festival is het jaarlijkse evenement waar professionals en aanstormend talent uit de creatieve-, marketing- en media-industrie elkaar ontmoeten en inspireren met lezingen, workshops en bootcamps. Het hoogtepunt van de dag is de uitreiking van de Effie Awards. De meest prestigieuze prijzen in het vak voor bewezen effectieve communicatie worden dit jaar uitgereikt tijdens het Effie Awards Diner in de grote zaal van het Concertgebouw. Het 24Festival 2015 wordt de zesde editie van het evenement, voorheen bekend als de 24 uur van de Reclame.

Met de toetreding van de Adfo Groep zal het Grote Marketing Congres een hoofdonderdeel worden van het 24Festival. Het Grote Marketing Congres geeft meer dan 300 topmarketeers vernieuwende inzichten in de kansen en uitdagingen van ondernemend Nederland.

Erik van Engelen, voorzitter van de Stichting 24Festival: &;Met de toetreding van de Adfo Groep hebben we een belangrijke volgende stap gezet naar de ambitie om het 24Festival niet alleen het grootste maar ook inhoudelijk het meest kwalitatieve event in de marketing en communicatie industrie te maken.&;

Willem Sijthoff, ceo Adfo Groep: &;De Effies en het Grote Marketing Congres is een logische, synergetische stap. Onder één dak het beste, meest inspirerende werk én de thoughtleaders uit ons vakgebied die adresseren hoe we ook in de nabije toekomst het verschil kunnen blijven maken. Ook dit jaar willen we marketeers bijstaan en op weg helpen door een no-nonsense en accountable event neer te zetten.&;

De productie is dit jaar in handen van eventorganisatie PINO en .

Plaats als eerste een reactie

Ook een reactie plaatsen? Word lid van Adformatie!

Word lid van Adformatie → Login →
Advertentie