Premium

VI breidt verkoopstrategie uit met programmatic advertising

Grootste voetbaluitgever in Nederland zet Improve Digital in om verkopen van web- en mobiele inventory te automatiseren.

Helaas hebben we niet meer de rechten op de originele afbeelding
adformatie

zal gebruik maken van het 360 Platform van om de verkopen van zijn web- en mobiele inventory te automatiseren. Het 360 Platform biedt de uitgever de mogelijkheid om zijn eigen programmatic advertising omgeving te ontwikkelen, te beheren en te optimaliseren. Hiermee krijgt VI volledige toegang tot opbrengsten uit premium programmatic, &;open markt&; RTB, ad networks, ad exchanges, trading desks en andere third party demand partners. Improve Digital optimaliseert met het  360 Platform zowel de desktop als mobiele verkoop van de advertentie voorraad van Vi.nl, ongeacht het kanaal of device.

Michel de Nooijer, Business Development Manager van VI: “We stappen over op programmatic advertising, want het is een noodzakelijke manier om omzet te genereren in de snel ontwikkelende mediamarkt. Wij stellen echt vertrouwen in de technologie en het team van Improve Digital. Door hun real time advertising platform kunnen we onze omzet maximaliseren terwijl we toch flexibel blijven en controle houden.”

 

premium

Word lid van Adformatie

Om dit artikel te kunnen lezen, moet je lid zijn van Adformatie. 15.000 vakgenoten gingen jou al voor! Meld je ook aan met een persoonlijk of teamabonnement.

Ja, ik wil een persoonlijk abonnement Ja, ik wil een teamabonnement
Advertentie